MENIU

Florin Cîțu, despre documentul mazilirii lui Orban: „Eu îmi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise”

Premierul României - Florin Cîțu

Florin Cîțu - premierul României a comentat, marți, apariția în spațiul public a documentului controversat în care era trasată strategia echipei care îl contracandidează pe Ludovic Orban la alegeri. Prim-ministrul spune că nu știe de existența documentului și afirmă că de cinci ani își face singur comunicarea.

„Nu îmi aduc aminte să fi văzut acest document. Cei care l-au văzut să vină și cu probe. Eu vă spun că acest document nu este în regulă. Cine spune că este un document adevărat să vină cu probe. Nu pot să discut despre lucruri care apar în spațiul public.

Cine spune că acel document este real, dl Teodorovici, dl Orban, să vină să-l prezinte. Eu am verificat, un asemenea document nu este înregistrat la cancelaria prim-ministrului”. a declarat Florn Cîțu.

Întrebat despre cei care îl ajută pe partea de comunicare, prim-ministrul a spus: „Eu îmi fac singur mesajele, eu scriu pe Facebook, nu am discursuri scrise. De cinci ani îmi fac singur comunicarea”.

 

 

Mai multe articole despre:
florin citu document comunicare alegeri pnl