MENIU

Florin Cîțu, atac frontal la PSD, după marea recalculare a pensiilor: „Socialiștii chiar sunt mizerabili”

Florin Cîțu. Foto: Inquam

Fostul premier Florin Cîțu se revoltă împotriva PSD în scandalul pensiilor. Liberalul care a și fost ministru de Finanțe a lansat o serie de atacuri la adresa colegilor de coaliție pe pagina sa de socializare.

 „Socialiștii chiar sunt mizerabili”, a transmis Florin Cîțu și susține că un milion de pensionari s-au ales cu veniturile înghețate pentru următorii 10 ani, în timp ce deciziile guvernării socialiste au triplat prețurile și mențin inflația la cel mai mare nivel din Uniunea Europeană. Românii cărora le-a scăzut pensia prin recalcularea făcută de socialiști, nu vor mai beneficia de indexările din următorii ani. 

„Un milion de români vor avea pensiile înghețate în următorii 10 ani.

Socialiștii chiar sunt mizerabili.

Românii cărora le-a scăzut pensia prin recalcularea făcută de socialiști, nu vor mai beneficia de indexările din următorii ani. Aceștia vor beneficia de o creștere a pensiei doar după ce indexările, coform legii în vigoare, din următorii ani aduc pensia TĂIATĂ ACUM de socialiști la nivelul pensiei de dinaintea recalculării. Cam peste 10 ani.

Un milion de pensionari au pensiile înghețate 10 ani în timp ce deciziile guvernării socialiste au triplat prețurile si mențin inflația la ce mai mare nivel din UE. Cum vor supraviețui acești oameni?

Hai Ciolacule, ai curaj să le spui acestor oameni că le-ai înghețat pensiile în următorii 10 ani în timp ce le triplezi prețurile?”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.

Guvernul a anunțat suma impresionantă necesară organizării şi desfăşurării alegerilor pentru preşedintele României