MENIU

Fiul unui primar a fost găsit decedat în casă. Bărbatul avea 39 de ani și era cercetat de DNA

Momente de cumpănă pentru primarul din Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud, Ioan Mate, după ce fiul său, Ionuț Silviu Mate, a fost găsit decedat în locuința sa. Tânărul de 39 de ani, care activa de ani buni în cadrul armatei, a fost descoperit fără viață în pat pe 30 iulie.

Descoperirea tragică

Apropiații au găsit trupul neînsuflețit al lui Ionuț Silviu Mate ieri, iar imediat au alertat autoritățile. Echipele de urgență au sosit la fața locului, dar, din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul, încercările de salvare fiind deja imposibile. Cauza exactă a morții nu a fost deocamdată stabilită.

Tragedia survine într-o perioadă extrem de dificilă pentru familia Mate. Cu doar câteva zile înainte, pe 26 iulie, primarul Ioan Mate fusese reținut de Direcția Națională Anticorupție (DNA). Acesta era cercetat pentru posibile acuzații legate de corupție, inclusiv cumpărarea de voturi în timpul alegerilor locale și falsificarea de documente.

Aceste acuzații au adus o presiune enormă asupra primarului și au fost amplificate de tragicul eveniment ce a lovit familia sa.

Momente de coșmar pentru familia primarului

Săptămâna aceasta a fost una deosebit de grea pentru primarul Ioan Mate și pentru comunitatea din Sânmihaiu de Câmpie, care urmărește cu mare îngrijorare evoluția situației. Moartea fiului său adaugă un nou strat de tristețe și complexitate în contextul deja complicat în care se află familia.

Autoritățile urmează să continue investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale decesului și pentru a clarifica toate aspectele legate de cazul în curs al primarului.