MENIU

Fiul propagandistului lui Putin este fotomodel la Londra, își face unghiile și părul - Total dezacord cu ideile ultraconservatoare ale tatălui

Fiul propagandistului lui Putin

Fiul propagandistului numărului 1 de la Kremlin este fotomodel și acuzat în Rusia că își vopsește unghiile.Total în dezarcord cu ideile ultraconservatoare ale lui Vladimir Soloviov, fiul său Daniil a devenit un model la Londra, iar în spațiul public se afișează cu părul lung și vopsit blond. 

Acesta este tot mai criticat în mediul online, iar unii patrioți ruși sunt indignați. Fiul celui mai vocal propagandist al lui Putin nu doar că nu s-a alăturat armatei ruse, dar duce și un stil boem și fără griji. În loc să stea în tranșee sau să susțină ideile tatălui său, Daniil își face unghiile și pleacă în Europa să probeze haine scumpe. Astea sunt nemulțumirile rușilor care se revoltă și la adresa tatălui său că îndeamnă săracii să se ducă pe front, în timp ce bogații Rusiei nu simt deloc presiunea războiului. 

Stilul de viață al lui Soloviov Jr. este clar vizibil în fotografiile publicate. Cunoscutul blogger și analist rus Anatoly Nesmiyan observă că în Rusia s-a dezvoltat un sistem neo-feudal cu accente rusești, în care nobilimea Federației Ruse și slujitorii ei sunt îmbogățiți și au o serie de avantaje de clasă față de rușii obișnuiți, inclusiv neparticiparea la război."Deodată, a început discuția despre fiul lui Vladimir Soloviov, care își vopsește unghiile în loc să stea în tranșee. Dar adevărul este că într-o astfel de paradigmă este destul de normal pentru el ca tatăl să verse și să arunce de pe ecran mizerii la adresa celor care nu vor sa moara, dar această poveste nu se aplică deloc copiilor săi”, a remarcat expertul rus.

Mai multe articole despre:
vladimir putin