MENIU

Fiul lui Sever Mureșan scapă de acuzația de distrugere, după ce a lovit 12 mașini, în luna aprilie. Păgubiții trebuie să suporte singuri costurile reparațiilor

Pe 14 aprilie, tânărul a lovit 12 mașini, într-o parcare din Brașov

Fiul celebrului om de afaceri Sever Mureșan a scăpat de un dosar penal, deschis după ce a lovit 12 mașini. Procurorii au clasat cazul, așa că păgubiții trebuie să suporte singuri costurile reparațiilor, relatează Realitatea PLUS.

Procurorii au clasat o parte a investigației pe motiv că tânărul ar fi vrut să se sinucidă și nu intenționa să distrugă mașinile, potrivit informațiilor apărute în spațiul public. 

Chiar și așa, o parte a investigației merge mai departe. Vorbim de acuzațiile de conducere fără permis și sub influența alcoolului, dar tânărul scapă de una dintre cele mai grave acuzații, și anume de cea de distrugere. Acest lucru înseamnă că cel mai probabil proprietarii proprietarii celor 12 autoturisme nu vor fi despăgubiți și vor trebui să suporte singuri costurile pentru repararea mașinilor. 

Potrivit martorilor, în luna aprilie a acestui an, după ce s-ar fi certat cu iubita sa, tânărul s-ar fi urcat la volan și ar fi izbit pur și simplu cele 12 mașini.

Vă reamintim că fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, pe 14 aprilie, a lovit 12 mașini, într-o parcare din Brașov.

Adrien Stephane Mureșan s-ar fi aflat sub influenta drogurilor și a alcoolului la volan, fară să dețină permis.