MENIU

Fiul lui Mădălin Voicu, devastat de pierderea bunicii sale. Mesajul emoționant al acestuia

Sursa foto: Arhivă / Mădălin Voicu

Mădălin Voicu Jr, fiul lui Mădălin Voicu, este devastat de pierderea bunicii sale Maria Magdalena Voicu. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

În mesajul postat, Mădălin Voicu Jr. a subliniat că Madeleine Voicu i-a fost ca o mamă: „M-ai iubit și m-ai crescut, Mamă. Nu ca pe un nepot, ci ca pe propriul tău copil. Alături de Tata ați fost Părinții mei. V-am supărat și m-ați iertat. V-am făcut fericiți pe cât am putut, dar prea puțin pe lângă ce-ați fi meritat de la mine.

Îți multumesc pt tot, Mama… Bunul să te odihnească. Îmbrățișează-l pe Tata din partea mea… Te-am adorat, Mama. Drum bun, Mama… Te iubesc, Mama!”, a scris fiul lui Mădălin Voicu.

Apropiații familiei îi sunt alături lui Mădălin Voicu

Apropiații familiei au postat mesaje de consolare și au transmis condoleanțe familiei.

„O zi tristă pentru familia Voicu și pentru noi toți cei care am cunoscut-o pe doamna Voicu Magdalena. A plecat langa Ion Voicu, sa vegheze asupra celor dragi. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerată.

Alintată Madeleine, doamna Voicu iși avea originile din familia Cantacuzino și-a fost una dintre puținele reprezentante ale vechii aristocrații in zilele noastre, a fost un suflet nobil. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis Dana Varga.