MENIU

Fiul lui Justin Timberlake şi al Jessicăi Biel este adorabil!

Justin Timberlake este mândru nevoie mare de fiul lui, Silas Randall. Invitat în emisiunea "The Tonight Show", moderată de bunul sau prieten, Jimmy Fallon, artistul în vârstă de 34 de ani a avut grijă să aducă fotografii absolut adorabile cu băieţelul sau, care a venit pe lume în urmă cu 5 luni, dar şi cu soţia lui, Jessica Biel, în nouă ipostază de mămică.

Micuţul Silas este combinaţia perfectă între cei doi părinţi. Cu toate acestea, fanii celui mai îndrăgit cuplu de peste Ocean sunt de părere că băiatul seamănă mai mult cu Justin decât cu Jess. Tu ce părere ai? Rămâne de văzut dacă Silas va moşteni acelaşi talent muzical incredibil al tatălui sau.

Însă Timberlake nu se grăbeşte să-şi iniţieze fiul în tainele muzicii, el sperând că, mai degrabă, Silas să ajungă să fie pasionat de... golf (fanii lui Justin ştiu deja că prima "dragoste" a artistului este golful)! Drept dovadă stă cadrul care îi surprinde pe Justin şi Silas Randall urmărind împreună, cu sufletul la gură, Campionatul de Golf P.G.A.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.