MENIU

Fiul lui Corneliu Dobriţoiu, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE

Fiul lui Dobriţoiu, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE

Fiul vitreg al lui Corneliu Dobriţoiu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare. El este acuzat că a primit ilegal un contract de achiziţii publice, prin care a păgubit statul cu un milion şi jumătate de euro. Societatea la care Dobriţoiu Jr. şi soţia sa, Raluca Meda, erau asociaţi a câştigat o licitaţie trucată, deşi a oferit cel mai mare preţ.

Dumitru Samson a plătit unei societăţi de producţie 200 de mii de euro pentru realizarea a cinci videoclipuri pentru promovarea turismului românesc. Filmările au început în ianuarie 2007, în mai multe locuri din ţară, iar personajul principal al spoturilor era "Dracula".

Când a fost audiat la DNA, Dumitru Samson a dat explicaţii halucinante despre realizarea clipurilor. De exemplu, a spus că a filmat personal cu o cameră împrumutată de la un prieten, al cărui nume nu-l reţine. A mai spus că l-a găsit pe actorul principal întâmplător pe o stradă din Constanţa şi că l-a ales, pentru că avea o fizionomie asemănătoare cu ,,Dracula".

Mai multe articole despre:
închisoare condamnare Corneliu Dobriţoiu