MENIU

Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital. Scandal monstru - a fost nevoie de intervenția poliției

Noapte agitată pentru fiul lui Adrian Mutu, Mario. Acesta a ajuns la spital, unde a fost chemată și poliția. 

Scandal cu fiul lui Adi Mutu. Mario Mutu s-a certat cu echipajul medical pe care îl chemase din cauza unei durereri de măsele. Motivul: nu i-a permis iubitei lui să meargă la spital cu el. 

În vârstă de 20 de ani, Mario Mutu ar fi ajuns în jurul orei 5 dimineața la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală. Fiul Alexandrei Dinu și a lui Adi Mutu acuza dureri dentare și dorea să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Tânărul a trebuit să-și aștepte rândul până să fie preluat și dus la triaj. Din păcate, durerile tot mai mari care-l încercau pe Mario l-au făcut să pornească un scandal în incinta spitalului.

"La data de 27.10.2022, in jurul orei 05:10, Sectia 26 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca pe o strada din sectorul 4, un pacient care urma a fi transportat la spitalul Sf. Ioan de catre un echipaj SABIF este recalcitrant. Ajunsi la fata locului, politistii au identificat pacientul, respectiv numitul Mutu Mario Alexandru, care solicitase ambulanta intrucat avea o durere de dinti iar echipajul medical nu i-a permis accesul in ambulanta alaturi de el si concubinei sale. Conflictul a fost aplanat si pacientul transportat la spital.

In jurul orei 06,00, Sectia 26 Politie a fost sesizata de catre reprezentantii spitalului Sf. Ioan cu privire la faptul ca agentii de paza au anumite neintelegeri cu un pacient. Ajunsi la fata locului, politistii l-au identificat pe acelasi Mutu Mario Alexandru care era nemultumit de faptul ca a fost pus sa astepte aproximativ o ora pentru a fi consultat de un medic stomatolog, ulterior comunicandu-i-se faptul ca va fi transportat la un alt spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, acesta avand un schimb de replici cu angajatii unitatii medicale. Conflictul a fost aplanat si persoanele consiliate", se arata intr-un comunicat al politiei.

 

Mai multe articole despre:
adi mutu mario mutu mario mutu politie