MENIU

Fiul judecătoarei din Novaci, care a ucis o femeie după ce s-a urcat beat la volan, SCAPĂ de arest preventiv

Intervenție poliție

Fiul judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie într-un accident rutier scapă de arestul preventiv. Bărbatul s-a urcat beat la volan iar după tragedie a fugit de la locul accidentului, relatează Realitatea PLUS. 

Chiar dacă a ucis o femeie, tânarul în vârstă de 25 de ani, fiul președintei Judecătoriei din Novaci, magistrații au decis să îl plaseze în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurori după ce în ziua de 19 august 2020, în timp ce conducea sub influența alcoolului pe o stradă din orașul Novaci, a accidentat mortal o femeie. Aceasta se afla în afara părții carosabile, pe partea stângă, în sens contrar față de direcția de mers a autoturismului. Mai mult, după ce a lovit-o, tânărul a părăsit locul accidentului. 

Femia a murit la spital, iar în momentul accidentului, victima era însoțită de fiul ei în vârstă de 16 ani. 

Fiul judecătoarei s-a predat poliției abia a doua zi dimineață. 

Polițiștii au așteptat mai bine de 12 ore la poarta casei familiei deoarece nu li s-a permis accesul în locuință pentru a-l sălta pe șoferul vinovat de producerea accidentului. 

Potrivit unor surse, înainte să se preda, familia tânărului ar fi chemat o asistentă care l-ar fi tratat toată noaptea pentru a-i scădea alcoolemia. 

Dosarul se află în prezent pe masa judectătorilor de la Judecătoria Craiova.