MENIU

Fiu de judecător și fiu de pastor, dealeri de droguri. Cum îi ademeneau pe consumatori: detalii cutremurătoare

Fiu de judecător și fiu de pastor, dealeri de droguri. Cum îi ademeneau pe consumatori: detalii cutremurătoare

Doi studenți străini care învățau la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost prinși în timp ce făceau trafic de droguri. Aceștia provin din familii bune. Unul este fiu de pastor evanghelist, iar mama profesoară universitară, celălalt este fiu de judecător. 

Cei doi tineri au venit în România din Insula Guadelupa și Coasta de Fildes pentru a studia medicina, însă s-au apucat de trafic de droguri pentru a obține mai mulți bani.

Noi informații în cazul elevei de 16 ani care a murit în casa unui traficant de droguri. Individul a fost trimis în judecată

Cei doi vindeau drogurile chiar și cu 120 de lei gramul, iar printre clienții lor se numărau și elevi de liceu. Coletele cu substanțe interzise erau trimise din străinătate, iar cei doi au fost prinși întâmplător, după ce polițiștii au descoperit mai mulți tineri care fumau canabis în spatele unei centrale termice.

Un român și-a făcut o întreagă seră de canabis și s-a dotat cu ustensile speciale. DIICOT i-a pus capăt aventurii antreprenoriale

În urma perchezițiilor, autoritățile au descoperit că cei doi au reușit să facă peste 70.000 de lei din trafic de droguri. În cele din urmă, traficanții au fost condamnați la 5 ani și la 2 ani de închisoare pentru trafic de substanțe psihoactive.

Mai multe articole despre:
fiu judecator fiu pastor dealeri droguri droguri iasi