MENIU

Finala Eurovision 2015. Scandal după calificarea Voltaj în finala Eurovision: reacţia TVR

<p>Eurovision 2015: Cum se poate vota piesa Voltaj - De la capăt</p>

FINALA EUROVISION 2015 VOLTAJ. Victoria trupei Voltaj în semifinala Eurovision a încăierat artiştii români pe internet. Dana Dorian, director al Companiei de Artişti şi antrenor la talent-show-urile TV, susţine că "s-a falsat în draci", aceasta primind o replică vulgară de la un susţinător al trupei Voltaj.  

FINALA EUROVISION 2015 VOLTAJ. Scânteia de la care a pornit tot scandalul între Dana Dorian şi Cristi Nistor, susţinător Voltaj, e Luminiţa Anghel.

"Dacă şi în finală se va falsa în halul ăsta, avem şanse reale să ne clasăm în primii... 24. Ce bine că n-a plecat Luminiţa Anghel, făceam notă mult prea discordantă!", a comentat Dana. "Eşti nebună?! De la repetiţii ne întorceam cu trofeul! Eram sarcastic", a scris Cristi.

"S-a falsat în draci, mai rău ca la «Vocea României» de anul trecut, ediţie-record în cântat pe câmpii. Voltaj nu are ce căuta în decorul Eurovision", a adăugat Dana. Cristi Nistor nu s-a lăsat: "N-am înţeles de ce paralela cu Luminiţa acum. Aducând astfel vorba de ea, practic te-a .......pe Voltaj tocmai când s-a calificat în finală! Pentru mine, nu contează un fals atât timp cât îmi transmite starea". Dana a pus însă punctul final: "Rezolvă-ţi problemele şi vorbim fără atâta vehemenţă sindicalistă!".

La rândul său, Liana Stanciu a recunoscut, pentru Ziarul Ring că show-ul Voltaj "nu a ieşit în totalitate cum ne-am dorit pentru că producătorii au vrut un spectacol curat". Totuşi, delegaţia noastră va încerca să îmbunătăţească spectacolul "în măsura în care ni se va permite".