MENIU

Final tragic la festival. O adolescentă de 17 ani a murit, un alt tânăr este în comă din cauza drogurilor. Zeci de adolescenți au ajuns la spital

Final tragic la festival. O adolescentă de 17 ani a murit, un alt tânăr este în comă, cel mai probabil în urma unor supradoze de droguri. Alți 21 de tineri britanici au ajuns la spital tot cu suspiciunea de consum de droguri.

Emily Stokes (17 ani) a murit la un festival din Kent, Anglia, din cauza unei supradoze suspectate de medicament MDMA, iar alți 21 de adolescenți au fost transportați la spital cu simptome legate de droguri, după un festival drum\"n\"base, relatează Daily Mail.

La începutul după-amiezii, ofițerii au aflat că trei persoane au fost duse la spital, despre care se crede că ar fi supradozat.

La ora 17.00, un bărbat a fost găsit cu un drog ilegal și arestat sub suspiciunea că îl deține cu intenție de aprovizionare, iar la ora 18.00 au fost chemate serviciile de urgență pentru un tânăr de 17 ani care dădea semne de supradoză.

Avertismentul unui medic legist după festivalul „Beach Please”: „Reprezintă deschiderea către o viață de consumator”

Incidentul major s-a produs două ore mai târziu. Poliția din Kent a raportat că are informații despre 11 persoane spitalizate pentru consum de droguri și potențial supradozaj, toți având vârsta sub 18 ani, cel mai tânăr având 15 ani.