MENIU

Final tragic. După 40 de ore, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al tatălui care și-a salvat fiica de 6 ani de la înec 

Foto/Arhivă/Inquam

Trupul neînsuflețit al unui bărbat care și-a salvat fiica de la înec a fost recuperat din Marea Neagră vineri, 16 august.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat care și-a salvat fiica de la înec a fost recuperat din Marea Neagră vineri, 16 august. Bărbatul de 35 de ani era originar din Craiova și se afla în stațiunea Jupiter, în vacanță cu familia.

Bărbat înghițit de ape după ce și-a salvat fiica de 6 ani de la înec. Trupul este de negăsit

Evenimentul tragic a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18.00, lângă digul nou format din stațiune. Bărbatul a văzut că fiica sa, care era în mare cu un colac gonflabil, fusese luată de curenți și era în pericol de a se îneca. Tatăl a intrat în apă și a reușit să salveze copilul, în vârstă de 6 ani, care a fost adus la țărm de un alt turist. Din nefericire, bărbatul nu s-a putut împotrivi curenților pentru a se salva.

Scafandrii au intervenit imediat, dar tot ce au putut face este să recupereze trupul neînsuflețit al bărbatului, după 40 de ore, de pe fundul mării.

În aceeași zi, un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit în stațiunea doi mai. În Năvodari, un turist beat a căzut în apă joi, dar a fost salvat și transportat la spital.

 

Mai multe articole despre:
barbat inecat mare tata fica salvata inec