MENIU

Final de telenovelă, la Iaşi: nevasta a dat-o în judecată pe amanta soţului. Decizia instanţei

O femeie din Iași a dat-o în judecată pe amanta soțului său. Ea a pierdut procesul și trebuie să-i dea bani celei acuzate că i-a distrus căsnicia. 

Deznodământ uluitor în cazul femeii din Iași care a dat în judecată amanta soțului. Cea care a făcut plângerea neobișnuită în instanță a fost obligată de Tribunalul Iași să-i plătească cheltuieli de judecată actualei iubite a soțului ei, pe care a acuzat-o că i-a furat bărbatul.

Femeia spera să schimbe sentința dată de judecătorii ieșeni în favoarea actualei iubite a soțului. Femeia din Iași a făcut apel, însă magistrații Tribunalului Iași nu i-au dat câștig de cauză.
Disperată pentru i-a plecat soțul de acasă, soţia a dat-o în judecată în mai 2016 pe actuala iubită a bărbatului căreia i-a cerut daune morale pe motiv că a suferit din cauza destrămării căsniciei.

„M-am întâlnit pe stradă cu soțul meu în timp ce se ținea de mână cu colega mea se serviciu. Acesta mi-a zis că vom discuta acasă, dar nu am mai discutat niciodată”, a declarat soția care și-a pierdut barbatul, pentru bzi.ro.

Mai multe articole despre:
Iaşi soţie soţ infidelitate telenovelă