MENIU

Fiicele educatoarei ucise de propriul soț cer DAUNE de 5 milioane de euro: în ce fază se află PROCESUL

Euro

Fiicele și rudele educatoarei din Capitală, care a fost ucisă anul trecut de soțul ei, îi cer criminalului daune morale și materiale de 5 milioane de euro, potrivit unor surse. Dosarul crimei în care rudele s-au constituit părți civile a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul București.

Sunt 5 părți civile în acest dosar, inclusiv fiicele educatoarei ucise. Potrivit unor surse, acestea cer în instanță câte un milion de euro fiecare drept daune morale și materiale. Vorbim despre un proces care în acest moment este în fază incipientă la Tribunalul București, după ce procurorii au trimis rechizitoriul la instnață, la sfârșitul anului trecut. Este faza Camerei preliminare, în care părțile depun o serie de cereri și excepții în fața judecătorilor.

Cumplita crimă a avut loc anul trecut, la jumătatea lunii august. Educatoarea în vârstă de 44 de ani, din Capitală, a fost ucisă de soțul ei, deși avea un ordin de protecție împotriva acestuia. Fapta ar fi fost premeditată, au constatat anchetatorii, după ce au găsit un bilet pe care bărbatul l-a lăsat celor două fiice, cu o serie de sarcini.