MENIU

Fiica unui rănit în explozia de la Petromidia, apel disperat pentru transferul tatălui său în străinătate

2 răniți în strare gravă în urma exploziei de le Patromidia

Fiica unui dintre angajații răniți în urma exploziei de la Petromidia a cerut transferul tratălui său în străinătate și, potrivit declarației făcute în direct la Realitatea Plus, a obșinut acordul de principiu, urmând să fie stabilite detaliile.

"Am vorbit cu cei de la Ministerul Sănătății și mi-au spus că este în regulă să fie transferat în străinătate, dar nu știu exact când, sper să nu se piardă timp cu formalități. Sunt anumite proceduri care trebuie urmate, deocamdată nu știu, vom afla in funcție de ce ne comunică firma de asigurări, ei caută un spital unde să poată fi transportat tatăl meu," a declarat Elena Cristina.

Cei 2 muncitori arși vineri în explozia de la Petromidia sunt în comă indusă, la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” București.

Cel mai grav rănit dintre aceștia este un operator de 53 de ani care a fost evaluat inițial cu arsuri pe 45% din suprafața corpului. Reevaluarea realizată în cursul serii de ieri a relevat faptul că arsurile sunt pe 30% din suprafața corpului, potrivit Rompetrol.

Al doilea muncitor are 58 de ani, este compresorist în cadrul rafinăriei și are răni pe 25-30% din suprafața corpului.

În ce îi privește pe cei doi internați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unul a fost deja externat.

Sursa: Realitatea de Constanta