MENIU

Fiica lui Aleksandr Dughin, numit "creierului" lui Putin, EXECUTATĂ în stil MAFIOT, în plină stradă! Avea doar 30 de ani

Aleksandr Dughin și fiica sa Daria Dughina/ Captură Twitter

Fiica lui Aleksandr Dughin, creierul din spatele lui Vladimir Putin, a murit după ce mașina în care se afla a explodat în apropiere de Moscova. În autoturism trebuia să fie și politicianul. Apropiații Kremlinului spun că ar fi vorba despre un asasinat în stil mafiot. 

Daria Dughina, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă pe loc, la fel și șoferul care conducea mașina. Pe rețelele sociale au început să circule o serie de imagini în care se vede cum mașina este în flăcări, în timp ce Aleksandr Dughin sosește la fața locului și își pune mâinile în cap.

Violonistul rus Petr Lundstrem susține că tânăra se întorcea de la un festival. Aceasta avea de gând să se întoarcă împreună cu tatăl ei, dar acesta a plecat cu o altă mașină. Apropiații Kremlinului susțin că ar fi vorba despre detonarea unei bombe artizanale și că, de fapt, ar putea fi un atentat, care îl viza pe Aleksandr Dughin.

Aleksandr Dughin, în vârstă de 60 de ani, este numit adesea „creierul lui Putin” din cauza relației sale apropiate cu liderul rus, asupra căruia ar avea o mare influență. Mulți consideră că el este cel din spatele invaziei ruse din Ucraina.

Tragedia vine în contextul în care ucrainenii încearcă să provoace diverse incidente și atacuri care să creeze o presiune psihologică asupra rușilor.