MENIU

Fifor a "periat-o" pe Dăncilă: "Lumea zice că este micuță și frumoasă, dar e o mână de fier"

Mihai Fifor si Orlando Teodorovici au incadrat-o pe Viorica Dancila la Congresul PSD. Foto: Cristian Otopeanu

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a lăudat-o pe Viorica Dăncilă, despre care a spus că este "o mână de fier în mănuşi de catifea".

Mihai Fifor a vorbit în faţa organizaţiei de femei din PSD spunând că social-democraţii vor câştiga alegerile prezidenţiale, iar România va avea pentru prima dată în istorie un preşedinte femeie, "şi nu orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai ştie ce este familia, liniştea", potrivit Mediafax.

Mihai Fifor a afirmat despre Dăncilă că are un profil care ştie să unească, care ştie să spună o vorbă bună, „este o mână de fier în mănuşi de catifea”.

Citește și: Rareș Bogdan râde de Fifor și Teodorovici: "Nu degeaba o lingușiți atâta pe lumina voastră"

„Aviz amatorilor: cine vrea să îşi încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuţă şi fragilă - aşa zice lumea - s-au înşelat.

E foarte interesant pentru mine şi pentru Eugen (Orlando Teodorovici - n.r.) să mergem alături de doamna prim-ministru în vizitele pe care le facem în ţară, să stăm puţin mai în spate şi să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacţie este . A doua reacţie este - bine ziceţi, ştiţi doamna Primar - şi în fine reacţia după ce vorbeşte şi după ce intră în haina de premier şi de preşedinte de partid este , a spus Fifor.

Citește mai multe aici!

Mai multe articole despre:
Fifor