MENIU

Fetiță de doar 12 ani, rănită grav după ce o masă de ping-pong a căzut peste ea, într-un parc din București

Fetita ranita in parc

Incident șocant în Capitală. O fetiță de 12 ani a fost rănită grav la picior după ce o masă de ping pong a căzut peste ea. Totul s-a întâmplat într-un parc din sectorul 4. Potrivit primelor informații, masa s-ar fi prăbușit sub greutatea copilei după ce aceasta s-ar fi urcat pe ea. Martorii au fost cei care au sunat la 112 și o echipă de medici a venit la fața locului. Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nu este primul incident de acest fel. În urma cu câteva zile o fetiță s-a electrocutat în timp ce se afla la un joc de joacă din sectorul 6, după ce a atins un stâlp de iluminat. Oamenii legii au deschis o anchetă.  

O fetiță de 12 ani din București a fost rănită și dusă la spital după ce o masă de ping-pong dintr-un parc din Sectorul 4 s-a rupt în timp ce se afla pe ea. Incidentul a avut loc miercuri seara, iar masa i-ar fi căzut peste unul dintre picioarele ei. Aceasta este a doua situație nefericită înregistrată în parcurile Capitalei în ultima perioadă.

Nu sunt clare încă detaliile exacte ale accidentului, dar se presupune că fetița s-ar fi urcat pe masa de ping-pong înainte ca aceasta să se rupă. Echipajele de intervenție au sosit rapid la locul incidentului, oferind primul ajutor și transportând-o ulterior la Spitalul "Marie Curie".

Poliția a demarat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului, investigația fiind condusă de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.”, au informat polițiștii din Capitală.

Mai multe articole despre:
fetita ranita masa ping pong