MENIU

Fetița care explică cum funcționează vaccinul anti-COVID. Cum a impresionat o lume întreagă

Fetita care explica cum functioneaza vaccinul

Laura Ghibu, un medic român stabilit în Suedia, preocupat de noul coronavirus, i-a explicat fetiței ei cum funcționează vaccinul împotriva coronavirus. Ce a rezultat ulterior a devenit viral. 

Pentru că mereu a fost întrebată de fetița ei despre cum funcionează vaccinul anti-COVID, mama i-a explicat fiicei ei de 12 ani întreg mecanismul. Fetița a desenat ce a înțeles, iar la final a rezultat un video care a fost postat online și s-a viralizat pe rețelele de socializare. 

Videoclipul despre vaccin făcut de fetiţa de 12 ani a medicului român stabilit în Suedia, Laura Ghibu, va fi folosit în campania de informare din Italia, iar luni a fost preluat şi pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

Conform Mediafax, imaginile au devenit virale, iar la o oră după ce a postat şi varianta în limba italiană a fost Laura a fost contactată de profesorul Raffaele Bruno de la Pavia, medicul infecţiolog care a tratat primul caz de COVID în Italia. Acesta i-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare asupra vaccinului în toată regiunea Lombardia.

Mai multe articole despre:
vaccin anti-coronavirus