MENIU

Ferma Vedetelor, un nou reality show la PRO TV

Ferma Vedetelor, un nou reality show la PRO TV

PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă super producție – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în fața telespectatorilor fața nevăzută a 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producție va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Formatul original – The Farm, este deținut de Strix, una dintre cele mai mari companii de producție din Suedia, care a realizat numeroase show-uri de succes internațional precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother.

Formatul The Farm a fost produs cu succes în peste 50 de țări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia, înregistrând un succes răsunător datorită formatului inedit.

Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul.

Citeşte mai mult pe click.ro

Mai multe articole despre:
televiziune Pro Tv ferma vedetelor