MENIU

Ferma Vedetelor. 5 lucruri mai puţin ştiute despre Paul Ipate, marele câştigător din 2016

Sezonul 2 din Ferma Vedetelor a fost câştigat de actorul Paul Ipate. El a câştigat finala împotriva cântăreţei Maria Constantin şi colegului actor Vasile Calofir.

Românii l-au cunoscut pe Paul Ipate printr-o serie de reclame la o companie de telefonie mobilă. Succesul său din reclame, dublat de o excelentă reputaţie ca tânăr actor, au atras atenţia unor producători de film şi astfel a apărut un serial, "O săptămână nebună", unde Paul Ipate a jucat alături de Diana Cavallioti, Horaţiu Mălăele, Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu.

Mai jos, sunt câteva lucruri mai puţin ştiute despre Paul Ipate, câştigătorul de la Ferma Vedetelor:

1. Paul Ipate a debutat în actoria în Hârtia va fi albastră, film al regizorului Radu Muntean a cărui acţiune se petrece într-o singură noapte, cea de 22 spre 23 decembrie 1989. Toate scenele au fost filmate noaptea, iar producţia s-a întins de-a lungul a 28 de nopţi de filmare. Ipate a jucat şi în California Dreamin' şi Portretul luptătorului la tinerețe, printre altele.

2. Iubita lui Paul Ipate este cunoscuta Jojo, care a divorţat în urmă cu câţiva ani de un om de afaceri, Ionuţ Grama. Paul şi Jojo sunt împreună din 2014. Ea este cu 4 ani mai în vârstă decât el (35 de ani Jojo, 31 - Paul). Jojo are şi un copil, Antim, în vârstă de 5 ani.

3. Paul Ipate a recunoscut, într-un interviu, că a suferit în copilărie de timiditate și că nu s-a vindecat în totalitate, scrie Click. ”Eram foarte timid, emotiv, plângeam, mă blocam pur și simplu. Încă sunt foarte timid”, a spus actorul amintindu-și cum a ajuns la un cerc de teatru de păpuși când avea numai 8 ani.

4. Paul, care a câştigat duelul final de la Ferma Vedetelor în faţa lui Vasile Calofir, a spus că va dona 25 din cei 50.000 de euro câştigaţi în scopuri caritabile. Cealaltă jumătate din suma câştigată va fi folosită pentru călătorii, dar şi pentru a-şi ajuta familia.

5. Într-un interviu pentru Adevărul, Paul a descris o aventură aparte din perioada Revoluţiei, pe când avea doar 4 ani.

"În forfota aceea de-atunci, unchiul şi mătuşa mea au venit să mă ia din Bucureşti, să mergem la Roman. Trenurile erau pline, iar pe-al nostru l-am prins din mers, că deja pornise. Pe mine, unchiul meu nu a apucat decât să mă arunce pe geam, într-un compartiment, el nu ştiu unde s-a urcat. Şi am mers aşa, singur, până la Roman, cu alţi doi copii în compartiment şi cu o doamnă care mă tot întreba al cui sunt. Eu ştiam doar aşa: că după Bacău, spre Roman, este podul mare, peste Moldova, şi că după pod trebuie să cobor. Am coborât, am aşteptat să plece toată lumea de pe peron şi atunci m-a găsit unchiul meu. Asta se întâmpla pe 24 decembrie, pentru că ţin minte că, a doua zi, când soţii Ceauşescu au fost executaţi, eu eram cu verişorii mei mai mari în casă şi făceam flotări".