MENIU

Fenomen uluitor. Ce se întâmplă la protestele din țară #văvedem

Și PSD-iștii s-au săturat de șeful Liviu Dragnea, mai cu seamă după plecarea premierului Mihai Tudose. Deși nu împărtășesc aceleași convingeri politice, s-au alăturat protestatarilor. 

Flashmob-ul de marți de la Sibiu, din fața Zonei libere de corupție, a avut și un protestatar de la PSD. Tânărul clujean, stabilit la Sibiu, a venit cu un mesaj propriu la protest – „Sunt PSD-ist, #ANTIDragnea!”, scrie turnulsfatului.ro.  

Raul Ilieș a venit pentru prima dată cu un mesaj care a ieșit în evidență, pe lângă cele din fiecare zi de la protestele din fața PSD.

„În urma evenimentelor care au avut loc ieri, am decis să vin cu acest mesaj (n.r. Sunt PDS-ist anti Dragnea). Sunt PSD-ist, membru în Cluj-Napoca, sau cel puțin cred că mai sunt, dar nu cred că e bine ce întâmplă. Tot la șase luni să schimbi premierii pe bandă rulantă, pentru ce? Trebuie lăsate lucrurile să meargă până la capăt, să vedem cum evoluează. Este o mare problemă cu comunicarea. Nu există. Sunt inginer, masterand, tot ce am acumulat am făcut prin forțe proprii. Lucrez în Sibiu, iar când am auzit de la colegii mei de protest, am decis să mă alătur protestelor dar cu mesajul meu. Sunt PSD-ist, nu voi schimba asta, asta este credința mea”, spune Radu.

 

Mai multe articole despre:
proteste Sibiu Dragnea PSD antidragnea psd protest