MENIU

Femeie sechestrată de un taximetrist, la Braşov. Motivul i-a uimit până şi pe poliţişti

O femeie a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută după ce a fost sechestrată de șoferul unui taxi din Brașov, totul după ce, la finalul cursei, i-a cerut acestuia un bon fiscal.

„Am avut minunata șansă să fiu sechestrată și plimbată câteva sute de metri de un taximetrist supărat ca am îndraznit să cer bonul fiscal sau returnarea banilor plătiți pentru cursa efectuată. Pe sistemul: daca nu poți să fraierești clientul, îl intimidezi. M-a lasat să cobor când s-a convins că vorbeam într-adevăr cu operatorul de la 112. Nu nu am primit nici bon fiscal, nici banii înapoi. Până vine Moșul de la Sectia 1 Poliție, acest taximetrist cu profil de tătăiță care plimbă nepoții prin parc preia, în continuare, comenzi de la clienți”, a scris brașoveanca pe contui ei de pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit newsbv.ro.

Potrivit sursei citate, cei de la Protecția Consumatorului Brașov au precizat că se vor autosesiza și că, dacă faptele se confirmă, prestatorul de servicii poate fi amendat cu până la 5.000 de lei.