MENIU

Femeie înșelată cu 300.000 de euro! Suspectul a folosit metoda din documentarul NETLFIX, Escrocul de pe Tinder. Cum s-a întâmplat totul

Bani

The Tinder Swindle este un documentar popular în aceste zile pe Netflix, care prezintă un escroc sentimental ce a profitat de mai multe femei pe care le-a cunoscut online. Un caz similar, precum cel din documentar s-a petrecut si în România.  

O femeie, în vârstă de 54 de ani, a cunoscut un bărbat pe un site de întâlniri cu scopul de a-şi reface viaţa după ce a rămas văduvă cu doi copii, relatează o televiziune din România. 

Din păcate, bărbatul de care s-a îndrăgostit si pe care l-a crezut viitorul partener pana ce moarte ii va despărți,  s-a dovedit a fi coşmarul vieţii acesteia. Totul, după ce a lăsat-o fără 300.000 de euro.  

Individul a pretins că este un spion cu afaceri de milioane în străinătate. Din cauza unor probleme intervenite în ultimul moment, acesta a făcut-o pe femeie sa facă un împrumut la banca, cu condiția ca ii va da banii înapoi după. Dar, bărbatul văzându-se cu banii, a fugit cu suma de aproape 300 de mii euro. 

Femei a avut încredere în escrocul sentimental, iar intâlnirea dintre cei doi a fost exact ca în filme. 

Bărbatul i-a câştigat încrederea plimbând-o prin oraş într-o maşină de lux şi a dus-o la vila impunătoare care părea a fi a lui. 

Timp de doi ani a durat toată escrocheria, iar în acest timp, bărbatul i-a cerut bani pretinzând că fiscul din Italia este pe urmele sale şi că lucrează pentru un serviciu secret românesc. 

Acesta i-a cerut sume importante de bani, de mai multe ori până când femeia a ajuns să apeleze la credite. 

Femeia a realizat prea târziu că a fost păcălită deoarece atunci când i-a cerut banii înapoi, bărbatul a dispărut şi nu i-a mai răspuns.  

Suspectul a fost identificat miercuri, si a fost chemat la audieri. 

Politia investighează cazul.