MENIU

Femeie de 70 de ani, ucisă cu sânge rece de mulţimea furioasă. A rostit ceva înfricoşător!

Vrajitorie in Indonezia

Zeci de oameni au atacat şi ucis o femeie de 70 de ani acuzată de practici vrăjitoreşti, într-o localitate din arhipeleagul Indoneziei, informează Jakarta Post.

Femeia, identificată cu acronimul NU, a murit, duminică, după ce mulţimea furioasă de locuitori din acelaşi sat indonezian i-au luat cu asalt casa şi i-au despicat corpul în bucăţi.

Potrivit primelor informaţii de la poliţia Buya Village, Sula Island, localnicii au acuzat-o pe NU de utilizarea magiei negre.

Oamenii cred că femeia a lansat un blestem (santet, în terminologia locală) la adresa unui vecin, care se afla în stare de boală de mai multe zile, cu toate că un grup de şamani din zonă încercau să-l pună pe picioare.

Bolnavul a cerut în mod insistent să fie dus la NU acasă, dar de fiecare dată leşina în momentul în care se apropia de locuinţa vrăjitoarei, spun martorii.

Pacientul a fost găsit duminică dimineaţa mort, tocmai în faţa casei lui NU, ceea ce i-a făcut pe oameni să ia cu asalt casa şi să o ucidă pe bătrână cu bestialitate.

După incident, mulţimea s-a îndreptat spre secţia de poliţie, oamenii declarând tot ce s-a întâmplat.

"Cel puţin 30 de oameni s-au predat poliţiei până acum, vor veni şi alţii mâine", a declarat un localnic.
Mai multe articole despre:
vrăjitoare