MENIU

Femeie cu bebeluș de 8 luni în cărucior, împinsă pe scări de un bătrân. Micuțul s-a lovit la cap: incident șocant la Galați

Femeie cu bebeluș de 8 luni în cărucior, împinsă pe scări de un bătrân. Micuțul s-a lovit la cap: incident șocant la Galați/ Arhivă foto

Incident șocant la Galați. Un bărbat de 81 de ani din Galaţi, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a împins pe scările unui bloc o femeie în timp ce aceasta cobora cu bebeluşul său în vârstă de opt luni.  Micuțul se afla într-un cărucior iar în timpul căderii s-a lovit la cap. Copilul a fost transportat la spital.

"În fapt, în cursul după-amiezii de 2 octombrie 2024, pe fondul unor discuţii în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galaţi, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, şi un bărbat de 81 de ani, preşedintele asociaţiei de proprietari şi locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv şi ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din faţa blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebeluşul s-ar fi rănit", a transmis vineri IPJ Brăila într-un comunicat.

Poliţiştii au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Acesta este în prezent cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. 

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.