MENIU

Femeia ucisă de avocatul din Iași și-a înregistrat ultimele clipe din viață pe telefon. Terifiant ce au descoperit polițiștii în imagini 

Ies la iveală detalii tulburătoare în cazul avocatului din Iași care și-a ucis iubita însărcinată. Înainte cu câteva minute de a fi aruncată de la etaj, femeia a înregistrat pe telefon cearta dintre ea și concubinul ei. Pe înregistrare se aude cum cei doi se ceartă, se lovesc unul pe altul și se amenință. Vineri, bărbatul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare! Totodată, instanța a decis că acesta trebuie să achite despăgubiri uriașe, de peste 200.000 de euro. Decizia dată de magistrați pentru omor nu este definitivă. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

În înregistrarea făcută de femeie chiar înainte să fie ucisă se aude cum cei doi țipă unul la celălalt, iar avocatul amenință că pleacă din casă. Din disperare, iubita sa, Monica Cioată, începe să îl lovească și să îl roage să rămână în locuința lor. La un moment dat, se aude cum femeia țipă de durere și îl imploră să se oprească pentru că îi smulge părul din cap. Totul se întâmplă cu doar șase minute înainte ca victima, însărcinată în opt săptămâni, să fie aruncată de la etajul 6.

Raport zdrobitor în cazul avocatului din Iași acuzat că și-a aruncat iubita gravidă de la etaj - DOCUMENT

Potrivit mesajelor găsite în telefonul victimei, femeia era geloasă pentru că iubitul său o ignora, nu îi acorda atenție, ieșea fără ea în oraș sau chiar nu îi răspundea la mesaje. 

Totul s-a întâmplat în ziua de 18 iunie 2021, atunci când avocata Monica Cioată, și iubitul acesteia, Sebastian Felecanu, au participat la o nuntă. 

Pe parcursul audierilor, iubitul victimei a susținut în mod constant că femeia s-ar fi aruncat, iar el a încercat în zadar să o salveze. Inițial, procurorii au crezut că a fost un accident sau un caz de suicid însă, după ce au adunat probe, l-au reținut pe Sebastian Felecanu.

Răsturnare de situație în cazul morții tragice a avocatei de 26 de ani din Iași: Imagini cu ultimele momente. Ce a făcut iubitul său - FOTO

O nouă probă apărută la dosar la începutul lunii ianuarie arăta că bărbatul a folosit un pantof pentru a lăsa o urmă pe pervaz și a înscena suicidul. Însă, criminaliștii au stabilit că avocata era încălțată cu altceva la momentul respectiv. 

Potrivit declarațiilor de la dosar, și vecinii spun că în acea seară s-au auzit țipetele fetei, care-și implora iubitul să n-o ucidă. 

Bărbatul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare și trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 210.000 euro. Soluția dată de instanță nu este definitivă.