MENIU

"Femeia-pisică", desfigurată după operaţiile estetice. A fost arestată pentru că şi-a atacat iubitul

Jocelyn Wildenstein, de 76 de ani, cunoscută ca "Femeia-Pisică", a fost arestată în urma comiterii unor gesturi agresive asupra iubitului său de 49 de ani, designerul Lloyd Klein.

După o altercaţie între cei doi, femeia s-a enervat atât de rău încât l-a tăiat pe bărbat pe piept cu o foarfecă.

Designerul a fost nevoit să o ţină sechestrată în dulap pe iubita lui până când a venit poliţia şi a arestat-o. "Femeia-pisică" locuieşte într-un apartament de lux din clădirea noului preşedinte al SUA, Donald Trump, acesta fiind locul în care s-a produs incidentul.

Noaptea, în jurul orei 1.30, femeia-pisică a avut un acces de furie şi a început să-şi zgârie partenerul, ulterior ajungând chiar să-l taie pe piept cu foarfeca, potrivit Daily Mail, citat de b1.ro.

Jocelyn este cunoscută ca Femeia-pisică după ce şi-a făcut o gramadă de operaţii estetice din obsesia ei de a arăta ca o pisică. Aceasta a cheltuit sume uluitoare de bani, mai exact patru milioane de dolari, pentru intervenţiile chirurgicale. A început să aibă această obsesie  după moartea fostului ei soţ, Alec Wildenstein, care era înnebunit după feline.


Mai multe articole despre:
arest agresiune femeia pisică Jocelyn Wildenstein