MENIU

Femeia din Târgu Mureș, surprinsă cărând un CADAVRU într-un tomberon, reținută de polițiști. E acuzată de omor calificat și profanare de cadavre

Poliția a reținut-o pe femeia surprinsă cărând un CADAVRU într-un tomberon

Procurorii Parchetului Tribunalului Mureş au reţinut-o pe femeia care a fost prinsă în timp ce transporta cu un tomberon cadavrul iubitului său, pe care voia să îl îngroape într-o pădure de la marginea unul cartier din Târgu Mureş. Anchetatorii spun că ea a premeditat fapta. Femeia este acuzată de omor calificat şi profanare de cadavre și va fi dusă în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

"În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, inculpata a achiziţionat (...) un topor, cu intenţia de a-l folosi în vederea suprimării vieţii victimei. La data de 17.02.2021, în jurul orelor 21:00, în timp ce se afla la locuinţă, s-a iscat un conflict verbal între inculpata şi victima. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce victima se afla aşezată pe un scaun, i-a aplicat, în mod repetat şi cu intensitate, mai multe lovituri de topor în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei”, a transmis, astăzi, Parchetul Tribunalului Mureş.

Mergând pe filmul evenimentelor, procurorii au stabilit că femeia a încercat, inițial, să îl îngroape sub parchetul casei în care locuiau, însă nu a putut din cauză că sub parchet era un strat de beton.

"Având în vedere că sub parchet era beton, inculpata nu a reuşit să sape respectiva groapă. În consecinţă, aceasta a luat hotărârea de a scăpa de cadavru în alt mod, respectiv transportându-l în pădure (...). În acest sens, inculpata a procurat un tomberon de culoare neagră în care, ajutată fiind de către mama ei, a aşezat-o pe victima B.Z, după care amândouă au transportat tomberonul în zona lizierei pădurii, unde au fost surprinse de către o persoană care ieşise la plimbare cu câinele său. Acestei persoane i s-a părut nefiresc faptul că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc, motiv pentru care, după ce a avut unele discuţii cu inculpata şi mama acesteia, şi-a dat seama că trebuie să sesizeze organele competente pentru ca acestea să facă verificări. Organele de cercetare penală sosite la faţa locului au constatat că în acel tomberon se afla victima”, mai arată anchetatorii.

Citește și Caz șocant, în Târgu Mureș: femeie surprinsă cărând un CADAVRU într-un tomberon. Cine era victima