MENIU

Femeia care îşi aminteşte fiecare detaliu din viaţa ei! Doar 60 de persoane s-au născut cu acest dar

Îţi aminteşti cumva toate detaliile de la prima ta zi de naştere? Bineînţeles că nu. Doar 60 de persoane din lume au această capacitate, iar una dintre ele este Rebecca Sharrock, din Australia. 

Tânăra în vârstă de 27 de ani s-a născut cu ceva special, mai exact cu o memorie autobiografică superioară, ceea ce nu îi permite să uite nici cel mai mic detaliu din viaţa ei, iar potrivit cercetătorilor, în lume există între 60 şi 80 de persoane care s-au născut cu acest dar.

Prin urmare, Rebecca îşi poate reaminti cu lux de amănunte fiecare moment din viaţa ei, de la visele pe care le-a avut la 18 luni, până la o fotografie făcută abia la 12 zile după naştere.

Tânăra povesteşte că prima amintire a ei este de când avea doar 12 zile. Părinţii au aşezat-o atunci pe scaunul din maşină şi i-au făcut o fotografie.

"Este adevărat faptul că sunt una din 60 de persoane din lume care îşi poate reaminti totul. Asta mă face să nu uit nici măcar o zi din viaţa mea şi mă gândesc contant la trecutul meu cu lux de amănunte", a povestit tânăra, potrivit Bored Panda.