MENIU

Femeia care a murit pentru că şi-a îmbrăţişat zilnic tatăl. Acum s-a aflat de ce a făcut cancer

Susan Macgregor a fost diagnosticată cu mezoteliom în septembrie 2015. Cu toate că a dus o viaţă sănătoasă şi era o împătimită a sportului, femeia, mama a trei copii, a murit în 2016, la vârsta 58 de ani.

Susan, mama a trei copii, s-a stins din viata in doar cateva luni de la debutul bolii. Femeia a murit, practic, din cauza ca si-a strans in brate tatal in fiecare zi atunci cand era mica.

Ea a facut aceasta forma de cancer, mezoteliom, care i-a afectat membrana plamanilor, din cauza azbestului. Tatal sau era instalator si obisnuia sa se joace cu ea, cand era mica, imediat dupa ce venea de la munca si inca mai avea hainele de lucru pe el. Acum familia crede ca Susan a facut cancer din cauza ca isi imbratisa tatal imediat dupa ce venea de la munca, iar hainele lui erau pline de azbest, scrie Daily Mail.

"Copiii nostri sunt absolut devastati. Si-au pierdut mama, si-au pierdut un prieten. Nepotii si-au pierdut bunica, iar eu am pierdut dragostea vietii mele. E nevoie de doar o singura particula de azbest se instaleze in locul potrivit si dupa 40-50 de ani te trezesti diagnosticat cu o boala teribila", a declarat sotul femeii, conform ştirilekanald.ro. Medicul legist care a investigat cauza mortii lui Susan a spus ca cel mai probabil aceasta a facut cancer din cauza azbestului la care a fost expusa cand era mica.

Mai multe articole despre:
susan azbest mezoteliom