MENIU

O femeie, bănuită că ar fi ucis 3 bebeluşi pe care i-ar fi născut. UPDATE: Aceasta ar fi recunoscut

Un caz şocant vine din satul Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava. Aici, un nou-născut a fost găsit mort într-un sac de plastic.

UPDATE: În timpul audierilor, femeia ar fi recunoscut că, în ultimii ani, ar mai fi ucis doi nou-născuți, îngropându-i apoi, conform obiectivdesuceava.ro.

O localnică de 37 de ani, mamă a trei copii, este suspectată că și-ar fi ucis pruncul. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a suferit un avort spontan.

Luni după-amiază, polițistul din comună a observat că femeia care era gravidă nu mai are burtă și nici copil. Omul legii a efectuat cercetări și a aflat că aceasta nu a născut la Spitalul Municipal Vatra Dornei și a decis să îi verifice locuința. În curtea casei, polițistul a descoperit un sac de plastic în care se afla trupul neînsuflețit al unui nou-născut.

Femeia a fost condusă la audieri și le-a spus oamenilor legii că a suferit un avort spontan. Aceasta este bănuită că ar mai fi născut alți doi copii pe care i-ar fi îngropat în curtea locuinței. În cursul zilei de marți la domiciliul femeii au ajuns polițiștii criminaliști. Trupul nou-născutului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Femeia, bănuită că ar mai fi născut doi bebeluşi, pe care i-ar fi omorât şi îngropat tot în curtea casei

Femeia, care este inginer la o companie din zonă, este bănuită de anchetatori că ar mai fi născut alţi doi bebeluşi, pe care de asemenea i-ar fi ucis şi îngropat tot în curtea casei. Surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi găsit rămășițele a încă doi bebeluși.

Soţul acestei femei a făcut declaraţii halucinante. A spus că nici nu ştia că soţia lui este însărcinată. Întrebat dacă a ştiut vreodată că femeia a fost gravidă, omul a răspuns scurt: "Nu".

Femeia a fost internată la spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, iar săptămâna viitoare va fi supusă unei expertize psihiatrice. Pe numele ei a fost deschis dosar penal pentru ucidere.

Mai multe detalii, pe realitateadesuceava.net

Mai multe articole despre:
bebeluşi femeie