MENIU

Femei cu frica lui Dumnezeu. Trei zodii care sunt credincioase şi fără păcate

<p><strong>Sărbătoare duminică 27 ianuarie 2019</strong></p>

Modestia este o virtute pe care nu toată lumea o are, iar cei care și-au cultivat-o sunt de obicei oameni cu frică de Dumnezeu și cu dragoste față de aproapele.

Iată în ce zodii sunt născuți oamenii în viață cărora credința joacă un rol important:

Pești

Persoanele născute în zodia Pești sunt altruiste și fac binele în mod natural. Totuși, au și o latură mistică, puțin dezvăluită lumii lărgi, dar care îi face extrem de blânzi și de docili. Nu sunt genul de persoane care călca pe cadavre pentru a obține ceva, ci mai degrabă lasă de la ei pentru că totul să fie bine. Aceștia au credința că o putere de Sus îi va ajută întotdeauna să se ridice. Au un bun simț extraordinar.

Fecioară

“Cu Dumnezeu înainte!” Așa vede Fecioara viață. Ghidată de acest concept va fi întotdeauna gata să rabde mult și să facă bine. Chiar dacă este o luptătoare de felul sau, tocmai credința este cea care îi da putere. Și, deși are rezultate bune, de multe ori este prea modestă. Timiditatea să naturală o face să nu iasă în față nici măcar atunci când trebuie. Preferă să renunțe la șine pentru ceilalți.

Taur

Nativul Taur poate fi, pe bună dreptate, considerat una dintre cele mai curate, sincere și credincioase persoane. Își trăiește în taină credința, însă atitudinea pe care o are față de cei din jur transpare tocmai din încrederea că Dumnezeu îi e mereu aproape. Iar răsplată cerească pentru credința și fidelitatea se vede în tot ce i se întâmplă. Oferă cu drag și nu așteaptă să i se întoarcă înzecit, așa cum se spune.

Sursă: elle.ro

 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei