MENIU

Fata ucisă de urs a fost condusă pe ultimul drum. Mama ei este însărcinată

Durere fără margini în familia fetei ce și-a pierdut viața după ce a fosta atacată de un urs, pe un traseu montan din Bușteni. Tânăra de 19 ani a fost înmormântată în localitatea natală din Iași.

Durere fără margini la căpătâiul tinerei sfâșiate de urs

La căpătâiul acesteia s-au adunat rudele, apropiații și prietenii, dar și zeci de localnici șocați de modul în care Diana a murit. Pentru că nu era căsătorită, fata a fost condusă pe ultimul drum îmbrăcată în rochie de mireasă, așa cum cere tradiția. Atenție, vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. 

Diana Maria, tânăra de 19 ani ucisă de urs, a fost condusă pe ultimul drum de rude, prieteni și localnicii terifiați de tragedia care a șocat o țară întreagă. Fata își va dormi somnul de veci într-un cimitir din comuna ieșeană Pripocani, acolo unde s-a născut și a copilărit.

Fata ucisă de urs, înmormântată în rochie de mireasă

Diana Maria fost îmbrăcată în rochie de mireasă, pentru că nu apucase să se căsătorească, iar familia acesteia a dorit să respecte tradiția. Lângă sicriul tinerei au fost depuse numeroase buchete de flori, lumânări, dar și ursuleți de pluș.

Mama fetei ucise de urs este însărcinată. Mărturii cumplite

Tragedia este cu atât mai mare cu cât mama tinerei ucise de urs este însărcinată. Femeia va aduce pe lume în curând un copil, iar Diana Maria era nerăbdătoare să își țină sora sau fratele în brațe, a povestit mama ei pentru presă.

„Am încercat să dau de ea ... Răspundea mereu la telefon. Când nu a mai răspuns nu am mai știut, am simțit ca e ceva în neregulă.”, a declarat mama fetei.

Atacul animalului sălbatic a avut loc pe traseul de la Jepii Mici, unul intens frecventat de turiști. În timp ce era urmărită de urs, Diana a sunat la 112, a primit sfaturi de la salvamontiști, dar totul a fost în zadar. Când salvatorii au ajuns la fața locului, tânăra era deja moartă. Potrivit raportului medico legal, fata a murit din cauza rănilor suferite în urma căzăturii de la înălțime.