MENIU

Fashion Days – Zeci de rochii de la Mango sunt la reducere. Preturile sunt scazute cu 50%

Fashion Days are o promotie foarte avantajoasa cu o multime de modele de rochii ce au reduceri de 50, 60 si chiar 70%.

Fashion Days – Toate rochiile la reducere pot fi vazute AICI.

Cei de la Fashion Days au o promotie extreme de avantajoasa pentru multe rochii de la Mango. Reducerile ajung in multe cazuri chiar si pana la 70%. Am selectat si noi 6 modele care chiar isi merita toti banii, dar va recomandam sa aruncati o privire si peste restul rochiilor disponibile in promotie.

Fashion Days – Rochie Waves

Rochia are culoare rose pastel, este fabricata din polyester, este vaporoasa si are decolteul valurit iar bretelele sunt inguste. Pretul cu reducere de 50% poate fi gasit AICI. 

Fashion Days – Rochie Mango Paraiso

Rochia Paraiso este foarte ieftina, multicolora si fara maneci, imprimeul este ideal pentru vara, floral, iar decolteul este rotund pe ambele parti si talia elastica. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Narci

O rochie ceva mai sobra, eleganta si care impune respect este aceasta rochie neagra complet, fara maneci. Modelul Narci de la Mango este prevazut fara maneci si foarte scurta. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Mango

O alta rochie foarte avantajoasa de la Mango care se regaseste in oferta Fashion Days este aceasta rochie midi maro tabac cu striatii. Rochia are guler rotund si maneci lungi iar slitul este lateral. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Rosa

Dupa cum ii spune si numele, rochia aceasta de la Mango este roz complet, fara maneci si cu decolteu rotund inalt. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Mnago

Ultima rochie de la Mango ce are mare reducere pe care v-o prezentam in acest articol este cea din imaginea de mai sus, alba cu gri deschis in dungi. Pretul ei are o reducere foarte mare si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii fashion days