MENIU

Fashion Days – Reduceri mari la pantofi in cadrul promotiei Perfect Shoes

Fashion Days are reduceri importante pentru foarte multe modele de pantofi in cadrul unei promotii ce se numeste Perfect Shoes.

Fashion Days – Pentru a vedea toate modelele de pantofi aflate la reducere acceseaza URMATORUL LINK.

Fashion Days a dat drumul astazi unei promotii foarte interesante cu reduceri la pantofi, bucuria oricarei femei. Modelele sunt diversificate, preturile mici, doar stocurile ar putea sa se epuizeze rapid, asa ca grabiti-va si aruncati o privire peste modelele propuse de noi, mai jos.

Fashion Days – Pantofi D’Orasay

Acesti pantofi au o reducere de pret de peste 60% de la Fashion Days. Pantofii de la Blink sunt de culoare alb prafuit cu auriu, detalii cu model reptila, barete cu insertii elastice, varf ascutit si toc de tip Stiletto. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pantofi cu franjuri

De la Blink va prezentam o pereche de pantofi cu franjuri si varf ascutit care au o reducere de peste 60% la Fashion Days. Pantofii au culoarea neagra, franjurii sunt din piele intoarsa cu aplicatii gri hematit, rotunjite, varful pantofului este ascutit iar tocul inalt este imbracat in material. Inchiderea pantofului se face cu catarama. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Zee Lane

O pereche de pantofi extrem de eleganti de la Zee Lane au o reducere importanta la Fashion Days. Acesti pantofi au culoarea albastru royal, sunt din piele intoarsa iar tocul este de tip stiletto si are inaltimea de 10cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Pantofi Oxford

Va prezentam si o pereche de pantofi ceva mai indrazneti de tip Oxford de la Zee Lane care au un pret foarte avantajos la Fashion Days chiar in acest moment. Pantofii sunt de culoare maro cu alb, sunt fabricati din piele cu varf rotund si inchiderea se face cu siret. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Pantofi albastri

Ultima pereche de pantofi pe care v-o prezentam de la Fashion Days la promotie sunt fabricati de Zee Lane, au culoarea albastru si sunt din piele, iar varful este decupat, la fel si laterala. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
pantofi fashion days