MENIU

Fashion Days – 7 rochii sexy de vara, la reducere

Fashion Days are promotii interesante pentru mai multe modele de rochii, in cadrul promotiei Holiday edit. Am ales si noi cateva dintre cele mai sexy modele.

Fashion Days – Toate rochiile la promotie pot fi vazute AICI.

Fashion Days are o promotie foarte interesanta in care preturile pentru mai multe articole de vara sunt scazute semnificativ. Printre acestea se numara si multe modele de rochii sexy de vara, dintre care am ales si noi cele mai interesante si avantajoase 7 modele. Vi le prezentam mai jos, in cadrul articolului.

Fashion Days – New Look

Prima rochie foarte sexy pe care v-o recomandam este de la New Look, o rochie scurta de culoare albastru indigo care este prevazuta fara maneci. Gulerul rochiei este ingust si fermoarul este auriu si e plasat pe partea din spate. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie Vila

Rochia cu pliuri Ally de la Vila are un pret foarte avantajos la Fashion Days, costa sub 100 de lei dupa reduceri. Rochia este midi gri cu pliuri in partea superioara si cupe cu burete. Fronseurile sunt elastice pe partea din spate si rochia este facuta din poliester. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – United Colors of Benetton

Tot o rochita ce costa sub 100 de lei va prezentam si de la United Colors of Benetton. Rochia este de culoare gri perlat, vaporoasa si cu talie elastica. Oferta o gasiti AICI.

Fashion Days – Rochie New Look

Un model deosebit de rochita de vara este de la New Look. Rochia din imagine este crosetata si de culoare alb cu bej, cu decolteu sub forma de V, cu captuseala bej si fara maneci. Talia este cambrata. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Rochie Empire

La Fashion Days, una dintre cele mai ieftine si mai avantajoase rochite este modelul Empire de la United Colors of Benetton. Rochia e gri, tricotata si pe talie. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Animal

Aceasta rochie costa putin peste 100 de lei si are o reducere de peste 60%. Rochia este foarte scurta, e un top lung in carouri, perfecta pentru vara. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Desigual

Ultima rochie pe care v-o prezentam din oferta celor de la Fashion Days este acest model Ultra, multicolora si in dungi. Rochia este fabricata din poliester si viscoza. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days