MENIU

Fashion Days – 5 modele de rochite de vara aflate la reducere

Fashion Days are reduceri mari la mai multe modele de rochite potrivite pentru sezonul cald care tocmai a inceput.

Fashion Days – Toate modelele de rochite de vara disponibile la reducere pot fi vazute AICI.

Cei de la Fashion Days au reduceri importante pentru foarte multe modele de rochite de vara. Am selectat si noi 5 modele care ne-au atras atentia prin designul deosebit, culorile vii dar si pretul foarte avantajos.

Fashion Days – Lacoste

Primul model de rochie pe care vi-l prezentam este classic, rochie polo de culoare alb cu bleumarin inchis din pique, cu guler si fenta cu nasturi. Manecile sunt medii, cu mansete striate, iar rochia este produsa 100% din bumbac. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Polo

Tot o rochie polo aflata la reducere la Fashion Days va prezentam si in continuare, de aceasta data una de culoare verde indian din pique, foarte placuta, cu guler si maneci medii. Rochia are o reducere de 50% la Fashion Days si oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Desigual

Un alt model de rochie foarte interesanta este produsa de Desigual, culoarea albastru inchis, mulata si cu imprimeu floral. Pretul ei este foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochie Oriana

Acest model de rochie este foarte interesant, inedit, are culoarea alb murder cu imprimeu si cordon Oriana. Pretul e redus la Fashion Days cu 50% si poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Rochia Dana

Rochia Dana este prevazuta fara maneci, e produsa sub brandul Desigual, are o reducere de pret de 50% si are culoare albastru cu verde, dupa cum se vede si in fotografie. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
fashion days