MENIU

Fashion Days – 5 fuste foarte sexy pentru vara asta, care costa sub 50 de lei

Fashion Days are in oferta sa mai multe modele foarte interesante de fuste la preturi accesibile.

Fashion Days – Toate modelele de fuste disponibile pot fi vazute AICI.

Fashion Days are in oferta sa mai multe modele foarte frumoase de fuste, atat scurte cat si mai lungi, o multime de modele foarte sexy si numai bune de purtat vara asta care nici nu costa foarte mult.

Am selectat si noi 5 modele de fuse pe care vi le recomandam de la Fashion Days.

Fashion Days – Fusta scurta Mango

Aceasta fusta este foarte scurta, de la Mango, multicolora Kiwi si se inchide cu fermoar. Compozitia fustei este polyester in cea mai mare parte dar si acrylic si viscoza. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Fusta Margas

Modelul de fusta Margas este de la Mango si are un pret mai mic de 50 de lei de la Fashion Days. Fusta este complet alba dupa cum se vede si in imagini si este foarte scurta, fiind fabricata din bumbac. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Fusta Tina

Un alt model de fusta foarte sexy, dar ceva mai lunga insa deasupra de genunchi este modelul Tina care are culoarea rosu inchis, cu garniture din dantela. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Fusta Vila

Aceasta fusta bej melange Lava are snur inserat pe partea din fata, talia este elastic si e fabricata din polyester. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – New Look

Ultima fusta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol de la Fashion Days este una eleganta, neagra complet, de tip creion si cu slit pe partea din fata. Pretul ei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
fashion days