MENIU

Fanilor le-a stat inima în loc! Ce veste trăsnet a venit de la Spice Girls?

Cele cinci membre ale trupei britanice Spice Girls plănuiesc să se reunească anul viitor pentru un show special de televiziune și pentru a lansa o nouă compliație, anunță The Sun.

Informația a fost oferită de surse apropiate trupei, care au declarată că Mel C (Melanie Jayne Chisholm) ar fi avut mai multe "convorbiri secrete" care s-au finalizat cu un angajament din partea tuturor colegelor ei de trupă de a se reuni, pentru prima dată din 2012.

Potrivit jurnalișltilor, cel mai dificil punct a fost un acord din partea Victoriei Beckham, cea care s-a opus de mai multe ori ideii.

Formația și-a anunțat oficial despărțirea în 2008, dar cele cinci fete au mai urcat pe scenă în 2012, la eceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Spice Girls au fost cea mai populară și de succes trupă feminină britanică. În 1996, single-ul lor de debut a stat șase săptămâni pe prima poziție în topul din UK și a lansat modă girl power, devenit un adevărat fenomen social în a doua jumătate a anilor '90. Albumele formției s-au vândut în 55 de milioane de copii, iar precomenzile pentru primele două au fost așa de numeroase cum nu s-a mai întâmplalt de la The Beatles.

Mai multe articole despre:
Spice Girls