MENIU

Fanii o credeau perfectă. Cum arată, de fapt, tânăra din imagine

Fotomodelul Stina Sanders, care ajunsese să aibă peste 130.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, a luat hotărârea de a publica doar fotografii cu ea nemachiată și nearanjată.

Decizia sa nu a fost bine primită de toți fanii săi. În timp ce majoritatea fanelor au mărturisit că le place mai mult că pot vedea cum arată Stina de fapt, mai mulți bărbați de pe contul ei de Instagram au renunțat să-i mai urmărească postările. 

În total, modelul a pierdut aproximativ 5.000 de fani. ”Ar trebui să te oprești din a mai publica imagini atât de urâte”, i-a scris unul dintre admiratorii pe care i-au deranjat fotografiile ei naturale. ”O să-ți fie mai greu să găsești un loc de muncă dacă mai pui poze cu acneea și eczemele tale”, i-a spus altul. 

Cu toate acestea, Stina a continuat să publice astfel de imaginil, din viața ei de zi cu zi, chiar dacă a trebuit să renunțe la contractul cu agenția de modelling cu care lucra. ”Puțini oameni pot înțelege cât de mare este presiunea de a arăta bine pe care o simt fotomodelele”, a adăugat aceasta.

 

Mai multe articole despre:
instagram stina sanders model agentie modelling