MENIU

Falsă polițistă, prinsă de adevărații oameni ai legii: Influencerița s-a filmat în timp ce dansa în uniforma de Poliție

Falsă polițistă prinsă de oamenii legii

O tânără de 25 de ani din Ilfov s-a ales cu dosar penal pentru că s-a dat drept polițistă și e posibil chiar să fi oprit mașini în trafic. Femeia s-a fotografiat în uniforma agenților de la Rutieră și a postat imaginile pe contul său de Instagram, unde are peste 240 de mii de urmăritori. Numai că printre ei se aflau și polițiști, care au chemat-o pe tânără la audieri. 

Tânăra de 25 de ani a postat pe contul de Instagram mai multe clipuri, în care apare îmbrăcată cu o geacă de polițist și cu un chipiu pe cap. Într-unul din filmulețe se vede cum trage pe dreapta o mașină și se preface că îi face observație șoferului. 

Influencerița a avut recuzită completă pentru filmările ei: pe o mașină este montat un dispozitiv care emite semnale luminoase asemănătoare celor de pe mașinile de poliție. Tânăra s-a filmat inclusiv în timp ce dansa în uniformă. 

Într-una din postări, tânăra se laudă că a primit sute de mesaje de la urmăritorii ei. Numai că printre cei care au văzut imaginile fost și polițiști, care nu au gustat glumele femeii. 

Tânăra a fost identificată de polițiștii din Ilfov și a fost dusă la audieri. 

Mai multe articole despre:
politia influencerita falsa