MENIU

Fals medic rezident din Iași, acuzat că a profitat de necazul mai multor familii vulnerabile și a încasat donațiile adresate acestora

Femeia și-ar fi înselat atât cunoscuții, cât și persoane necunoscute

Un fals medic rezident din Iași este în centrul unui uriaș scandal, fiind acuzat de cunoscuți că i-a păcălit cu diverse sume de bani, pe care nu le-a mai returnat și că ar fi deturnat chiar și donații adresate mai multor familii vulnerabile. Mai multe persoane din anturajul Anei Postolachi au declarat pentru BZI că atunci când i-au solicitat returnarea banilor împrumutați, falsul medic a refuzat, ba chiar a trecut la amenințări.

Mai multe persoane au relatat că falsul medic, în vârstă de 32 de ani, a împrumutat diverse sume, la nivelul miilor de lei sau sutelor de euro, fără a le returna, așa cum a promis. Mai mult, a dispărut fără urmă, scrie BZI. Contactată de jurnaliști, Postolachi a afirmat că este vorba despre o chestiune privată.

Deși se recomandă de ani buni ca fiind medic rezident, tânăra a fost exmatriculată de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi încă din 2017.

Femeia a fost implicată și un alt scandal legat de donații făcute pentru familii nevoiașe și persoane cu probleme de sănătate. Recomandându-se drept medic rezident și activistă pentru cauze sociale, ea  postat mai multe grupuri de Facebook, în numele unei asociații care nu există legal, diverse apeluri pentru ajutorarea unor familii vulnerabile. Banii ar fi ajuns, de fapt, în conturile sale.

O mamă din București a depus chiar plângere la poliție împotriva lui Postolachi, în octombrie 2023. În reclamație, femeia spune că falsul medic s-a folosit, fără știința ei, de drama fetiței sale pentru a strânge donați bănești pe care și le-a însușit.

Mai multe articole despre:
mecic fals iasi inselatorie fake donatii mincinoase