MENIU

Facultatea de Științe Politice a SNSPA le cere persoanelor care au fost „lezate” de Marius Pieleanu să sesizeze Comisia de Etică

Marius Pieleanu și-a suspendat colaborarea cu SNSPA

Facultatea de Științe Politice din SNSPA face un apel către toate persoanele care consideră că Marius Pieleanu "nu a respectat normele de etică” să sesizeze Comisia de Etică a universității. Anunțul vine după ce în spațiul public au apărut acuzații de hărțuire sexuală la adresa profesorului Pieleanu, pe fondul acuzațiile de abuz aduse unui alt profesor de la SNSPA, Alfred Bulai. 

„Comunitatea universitară din cadrul FSP, profesori și studenți în egală măsură, a sesizat Comisia de Etică a SNSPA privind comportamentul domnului Marius Pieleanu”, a anunțat se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Facultății de Științe Politice.

Comunitatea universitară din cadrul Facultății de Științe Politice invită persoanele care au fost posibil lezate de către Conf. univ. dr. Marius Pieleanu să sesizeze Comisia de Etică a SNSPA”, se mai arată în postare. 

Marius Pieleanu și-a suspendat colaborarea cu SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Facultatea de Științe Politice dă asigurări că se păstrează confidențialitatea identității în cazul celor care vor depune sesizări.

„Pentru o investigație completă și corectă, invităm toate persoanele care consideră că domnul Pieleanu nu a respectat normele de etică și deontologia universitară să depună sesizări. Sesizările se transmit în scris sau online pe adresa Comisiei de Etică a SNSPA:  comisiadeetica@snspa.ro și se înregistrează la registratura SNSPA. 

Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA, după uriașul scandal sexual în care este vizat. Sociologul i-a sfidat pe jurnaliști cu TRABUCUL în gură - VIDEO

Mai multe articole despre:
SNSP reclamatii pieleanu lezate scandal sexual bulai