MENIU

Facebook a devenit mai permisivă cu un anumit tip de nuditate

Facebook a devenit mai permisivă cu un anumit tip de nuditate. Deşi cei de la Facebook sunt foarte eficienţi în a îndepărtă de pe site fotografiile cu nuditate ostentativă, subit au devenit mai flexibili.

Încă de la început, cei de la Facebook au luptat să nu devină o gazdă ideală pentru conţinut pornografic. Din acest motiv, nu au permis fotografii cu nuduri şi au fost foarte eficienţi în ale elimina atunci când cineva le postează sau le raportează. Există însă câteva contexte în care nuditatea poate fi considerată non-sexuală, iar în acele situaţii, compania lui Mark Zuckerberg a decis să devină un pic mai permisivă. Din acest motiv, au publicat zilele trecute un nou regulament pe marginea acestui subiect.

De acum înainte, fotografiile cu mame care alăptează vor fi permise. Chiar şi când un sân este expus în totalitate, dacă un bebeluş este în cadru şi contextul este evident, imaginea nu este ştearsă. Deşi în continuare vor fi îndepărtate imaginile cu persoane de sex feminin fără sutien, nu se aplică aceeaşi regulă  celor care au trecut printr-o mastectomie. Cu alte cuvinte, nu este restricţionată nici postarea de imagini ale unor femei care au suferit o operaţie de extirpare a unui sân. Citeste mai mult pe playtech.ro.