MENIU

Fabrica de vise de la Miroslava. Cine se află în spatele fabricii de dulciuri de la Iași care conțin substanțe interzise

Un cetăţean neamţ se află în spatele fabricii din Miroslava care producea uleiuri şi produse din canabis, care a fost descinsă de către poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată Iaşi.

În aceeaşi zi, oamenii legii au făcut percheziţii în mai multe magazine din centrul Iaşiului, unele dintre ele aflându-se chiar în mall-urile oraşului. Poliţiştii au căutat esenţe pentru ţigări electronice dar şi dulciuri bazate pe extract de canabis. La nivel naţional au fost efectuat 121 de percheziţii, întrucât fabrica din Miroslava, Balciu, furniza produse către 28 de firme din toată ţara.

În spatele fabricii din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, se află un cetăţean neamţ, pe nume Philipp Fuhrmann, scrie adevarul.ro.

La funcţia actuală a acestuia este subliniat ,,Chief Executive Officer at Canax CBD Processing Corp". Totodată, Fuhrmann se prezintă ca absolvent a studiilor de masterat în Drept internaţional la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Gelsenkirchen din Germania.

Acesta se mândreşte pe platformele de profil cu fabrica de la Miroslava, la contului lui fiind ataşat chiar şi un filmuleţ de prezentare, în care se vede locaţia din Iaşi. 

Conform platformei listafirme.ro, în 2023, CanXCBD, înfiinţată în 2019, ocupă locul 1 în Top Afaceri România, judetul IAŞI, domeniul 1041: Fabricarea uleiurilor şi grăsimilor.  Pentru anul 2022, firma figurează cu o cifră de afaceri de 4.240.376 RON şi are un număr mediu de opt angajaţi.