MENIU

Explicații sfidătoare în cazul polițistului de la Garda de Coastă prins BEAT și DROGAT la volan. Tatăl acestuia, un om de afaceri, dă vina pe GLICEMIE

Tatăl susține că fiul ar fi tra singur pe dreapta, însă polițiștii îl contrazic

Apar noi detalii în cazul polițistului de la Garda de Coastă Mangalia care a fost prins băut și drogat la volan. Tatăl acestuia, un om de afaceri din județul Constanța, îi ia apărarea și susține că fiul său ia medicamente pentru a-și regla glicemia. 

Afaceristul susține că acesta este și motivul pentru care testele făcute cu aparatul i-au ieșit pozitive la droguri, potrivit Realitatea Plus.

Pe de altă parte, acesta recunoaște că fiul său a consumat alcool pentru a-și regla glicemia, citez: ”de băut, este adevărat, a fost băut. Atunci, în mașină a consumat. A tras mașina și a consumat și a chemat pe cineva să îl ia.”, a declarat tatăl polițistului. Bărbatul 39 de ani se afla și în timpul serviciului, spun agenții de la rutieră.

Declarația tatălui este contrazisă chiar de comunicatul polițiștilor, care spun că au fost alertați de 112, de mai mulți șoferi care au reclamat că șoferul conduce haotic. El a rămas fără permis și ulterior a fost dus la spital pentru analize de sânge. Jurnaliștii Realitatea au încercat să-l contacteze pe polițist dar nu am primit răspuns până la această oră. 

Polițist de la Garda de Coastă, prins la volan BEAT și DROGAT. Bărbatul avea o alcoolemie uriașă, deși era în timpul serviciului