MENIU

Experta din dosarul lui Marian Oprişan, audiată la DNA

Experta din dosarul de corupţie al lui Marian Oprişan este audiată la DNA, în Capitală, fiind suspectată că ar fi încercat să întocmească o expertiză contabilă favorabilă şefului Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Experta a fost adusă la DNA, vineri seară, de la Cluj, pentru a fi audiată în legătură cu expertiza întocmită în dosarul lui Marian Oprişan.

Dosarul de corupţie al şefului CJ Vrancea, cunoscut sub numele de "Căprioara", stagnează în instanţă de mai bine de opt ani.

La începutul lunii iunie 2006, Marian Oprişan (PSD) a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals şi uz de fals. Alături de el, în dosar au mai fost inculpaţi vicepreşedintele CJ, Mircea Diaconu, Valeria Teodorescu, directorul Direcţiei Economice, Ion Costeanu, directorul Direcţiei Tehnice, Liviu Rusu, fost şef Serviciu Drumuri şi Poduri din Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean.

Mai multe articole despre:
DNA căprioară Cj Vrancea Marian Oprişan